اسپاگتی مدرن و جدید

اسپاگیتی

اسپاگتی یکی از اهالیه خانواده بزرگ پاستاهاست. که به نوع باریک و بلند و تو پر پاستا ها اسپاگتی گفته می شه.

امروز براتون یک اسپاگتی سالم و رژیمی دارم که برای دوستانی که تو رژیم هستند یا میخواهند غذای کم کالری و سالم مصرف کنند گزینه خوبیه.

امیدوارم خوشتون بیاد

برای رفع ابهامات بعضی از دوستان نازنین که سوال دارند باید بگم که: پاستا اسم کلی این ماده غذایی هست و که بنا بر شکل ظاهری تقسیم بندی و نامگذاری می شه:
۱- ماکارونی: لوله های تو خالی پاستا در قطر های مختلف و نوع فرمی شکل

۲- اسپاگتی: لوله های تقریبا نازک تو پر

۳- فتا چینی : نوارهای ضخیم و پهن

۴-کپ لینی:لوله های تو پر نازکتر از اسپاگتی

۵-نودل و ورمیشل که خیلی نازکترند و استفاده های گوناگونی دارند

اینم بگم که نوع فرمی شکل ماکارونی خودش هر شکلش یه اسمی داره مثلا فارفاله که همون پروانه ای هست.

سعی کنید اسمها و تفاوتهاشون رو یاد بگیرید. خوبه.

مواد لازم:

اسپاگتی سبوس دار ۲۰۰ گرم

گوشت چرخکرده بدون چربی ۱۰۰ گرم

قارچ ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه نصف عدد

کلم بروکلی ۱۵۰ گرم

روغن زیتون یا روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری

نمک مقداری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

فلفل- زردچوبه به میزان لازم

پیاز ۱ عدد متوسط

پنیر پارمزان به میزان لازم

برای درست کردن این غذا مثل تمام انواع پاستا ها اب رو جوش بیارید و بهش کمی نمک بزنید

و اسپا گتیهاتون رو توش بجوشونید.
اگه عادت به دم گذاشتن پاستاهاتون دارید باید یادتون باشه که تو این مدل اسپاگتی امروزمون دم گذاشتن نداریم!!!!
چرا؟؟؟ خوب چون در اصل هیچ کجای دنیا پاستا ها رو دم نمیگذارند و اونش اصلا مهم نیست. مهمترین دلیلش مخصوصا وقتی میخواهیم یک غذای رژیمی داشته باشیم اینه که عمل دم گذاشتن انواع پاستا میزان قند اون و میزان چاق کنندگی اون رو دو برابر می کنه!!!
یعنی دو بشقاب ماکارونی دم نگذاشته شده برابره با یک بشقاب پاستای دم گذاشته شده!!!

حالا کدوم رو ترجیح میدید؟؟؟
بنابراین باید کمی بیشتر بجوشونید تا نرمتر بشند.

حالا آبکش کنید و بگذارید ابش بره.

اسپاگتی-۱-۵

مایه ماکارونی رو به این شکل آماده می کنیم:

اول قارچهامون رو درشت اسلایس می کنیم و توی تابه قدر چند قطره روغن می ریزیم و با حرارت نسبتا بالا قارچها رو نیمه سرخ نیمه کبابی می کنیم.(روغن کنجد هم میتونید جایگزین کنید)

اسپاگتی-۱-۶

میتونید برای رژیمی تر شدن غذاتون قرچها و بروکلی ها رو کبابی کنید.

بعد از تابه برشون دارید و اینبار بروکلی ها رو بچینید و تفت بدید.

روغن بهش نزنید. همون چرب بودن کف تابه براش کافیه.

اسپاگتی-۱-۷

یک نکته در مورد بروکلی بگم:

اندر خواص بی نظیر و کم نظیر بروکلی بسیار خواندیم و میدانیم.

فقط به یک نکته اشاره کنم و اونم اینکه برای اینکه خواص این کلم بهتر جذب بدن بشه بهتره خیلی کم حرارتش بدیم و بعد مصرف کنیم. در حد یک تقت کوچولو.

حتی برای روی سالاد. بهتر از خامش جذب می شه.

خوب حالا بروکلی ها رو بردارید و به تابه باقی روغنتون رو اضافه کنید و گوشت و پیاز رنده شده رو تقت بدید و بعد بهش فلفل دلمه و ادویه ها و رب بزنید و نصف لیوان اب بگذارید تا طعم گیری صورت بگیره. (بروکلی ها و قارچ هاتون رو اضافه نکنید)

اسپاگتی-۱-۸

وقتی کاملا اب سس کشیده شد وقت اضافه کردن اسپاگتی ها به تابتونه.

اسپاگتی-ر-۱-۴

همونطور که زیر تابه روشنه یه چند دقیقه ای هم مواد رو زیر و رو کنید و بعد توی ظرف سرو بکشید و روش رو با کلم بروکلی و قارچهای نازنین که بدجوری چشمک می زنند تزیین و نوش جان کنید.

راستی این غذا با پاشیدن خیلی کم پنیر پارمزان روش طعمش تکمیل می شه. البته اگه داشتید و کالریش مهم نبود.

این اسپاگتی رو با یک کاسه سالاد با ابلیموی تازه یا یک پیاله متوسط ماست کم چربی همنشین کنید و نوش جونتون باشه.

به امید خدا براتون انواع پاستا رو چه رژیمی چه معمولی آموزش خواهم داد و به تفاوتهاشوتم خواهیم پرداخت.

با آرزوی روح و جسمی سالم برای همه بشریت

نوش جان

شاد باشید

شف نگین

اسپاگتی-رژیمی۱

اسپاگتی-رژیمی-۱-۳